Reviews The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression
นฤมิตเงินรายได้ด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ้งในพื้นที่ ความตั้งใจทางการเงินที่เข้มเเข็งและแจ่มแจ้งนำทางคุณในการลงคะแนนกลเม็ดที่เหมาะสมว่าในทำไปทำมาจะนำไปสู่​​การเจริญวัยในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดูดดึงเงิน แต่การเขียนไว้ครั้งและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทเอ้มาก


The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression Description

Updated version of the bestselling book on how to grow and protect wealth in difficult economic timesHaving an effective financial plan has always been important; today, it’s crucial. In The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession, and Depression—the updated and revised edition of the bestseller, The Ultimate Depression Survival Guide—author Martin D. Weiss shows readers how to create a safe and effective financial plan for today’s unpredictable economic environment.

  • Explains why the U.S. economy continues to slump, and how persistently high unemployment and increasing government spending could lead to a far worse, double-dip recession
  • Details how investors are missing opportunities by failing to look at overseas investments, specifically in Asia and Latin America
  • Reveals what everyone should be doing now to protect their savings, investments, and jobs

The Ultimate Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession, and Depression answers the questions readers have about the new challenges of the “new normal,” while also offering strategies to cope with the credit crunch, housing bust, and decline of the U.S. dollar.

From the Author: A Massive 40-Year Deterioration in America’s Financial Stability
Back in the 1970s, Martin Weiss, author of , and his father predicted three primary dangers ahead in that decade:
• The likely collapse of thousands of savings &loan associations and banks.
• The possibility of a dollar devaluation.
• And, ultimately, the greatest danger of all — a collapse in the one key market that we felt should have never been allowed to collapse: United States Treasury bonds.

All those events came to pass! And today, a similar series of dangers is upon us, albeit with six shocking changes.

Shocking Change #1: Hundreds of Cities and States on the Brink

States with Deficits

Back in 1971, only a few cities were financially weak, and it still caused serious pain for hundreds of thousands of Americans.

So if you had predicted that, in the year 2011, hundreds of cities — and even entire states — would be on the brink of financial ruin, Dad and I would have stared at you in disbelief.

Never could we have imagined anything that bad in the United States of America!

And yet, that’s what we have today.

Shocking Change #2: Federal Deficit Near 10 Percent of GDP
In the early 1970s, our nation’s federal deficit was usually less than 2 percent of GDP, and still it was a cause of grave concern.

So if you had said that 40 years later, it would hit 10 percent of GDP — FIVE times worse — we would have been incredulous.

Never could we have imagined that the deficit would be that big in the United States of America.

And yet, here we are with a deficit that’s in that danger zone — not just for one year, but two, three, even four years or MORE.

See all six shocking changes.

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเลื่อมใสว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่จำต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีค่ามากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังเหลืออยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในวิทยาคารสามารถหดหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มทำในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นกำเนิดจงระวังเหยื่อล่อเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในระดับที่เราเข้าใกล้จุดสิ้นสุดของวิทยาลัยกิจการงานของเขาที่คุณได้รับไม่ต้องเคลือบแคลงจำนวนของใบปลิว, พระราชหัตถเลขาและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ หุ้นส่วน มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพราะการรวมของพวกเขาใด ๆ จะอย่างไรก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับอนุสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด วิชาเนื่องด้วยการจับสามารถช่วยให้คุณจัดแจงความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่หลักแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมการงานแรกของการซื้อขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ นึกตรองอย่างละเอียดลออตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเป็นจุดทีหลังที่ต้องพึงระวังกับการแปรปรวนที่อยู่อีเมลของคุณหรือเปลี่ยนที่ หนึ่งหรือสองพยัญชนะผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณมอบในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ ต่อจากนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างครัดเคร่งเพื่อดำเนินกิจการร่วมกับมึงผ่านทางอีเมล์Tag The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression: The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression,เรื่อง , รีวิว , The Ultimate Money Guide for Bubbles, Busts, Recession and Depression