Review Your Money and Your Man: How You and Prince Charming Can Spend Well and Live Rich
การลงทุนมาพร้อมกับกับวิกฤติของตัวเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีไหนอย่างที่สามารถให้คุณไกลหูไกลตาจากการบรรลุเป้าประสงค์ทางไฟแนนซ์ของคุณ หากคุณมีการถนอมที่ดีหรือมีพื้นที่เพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงกาลที่คุณอย่างอย่างเป็นจริงเป็นจังดูหนทางการลงทุนถกให้คุณ บางส่วนของวิถีทางการลงทุนที่คุณอย่างจริงจังสามารถตรวจตรามีดังนี้:


Your Money and Your Man: How You and Prince Charming Can Spend Well and Live Rich Description

“Money may not be able to buy you love, but conflicts about it can certainly bankrupt your relationship.”
–Michelle Singletary

Here at last is the lowdown on how to manage your finances with the man in your life. Money is the #1 problem couples fight about, says beloved Washington Post financial columnist Michelle Singletary. Acknowledging that most fights about money are usually about something else–like feelings of fear or resentment–Singletary stresses the value of open dialogue. In her trademark no-holds-barred style, she shows us how to handle the entire range of financial issues couples face–from splitting the dinner bill when dating to planning for retirement together after years of marriage.
Singletary speaks to the hearts of women as they try to successfully merge their money and future security with those of their man. Acknowledging the emotional weight of shared investments, she brings her own experience as a wife and mother to the table and doles out advice in a voice that, while encouraging and rational, is never less than frank on tough topics.
From sizing up a potential mate’s financial responsibility (or lack thereof) to figuring out how best to share bank accounts and expenses once you’ve made the leap, to determining how to teach your children about money, Your Money and Your Man focuses on the undeniable role that finance plays in every stage of a long-term relationship.
Including typical questions from readers of her syndicated column and advice from one of the savviest financial experts she has ever known–her grandmother–Singletary shows women that they can live happily ever after with Prince Charming, even if he doesn’t have a royal bank account!

From the Hardcover edition.

การรวมเงินกู้ยืมของนักศึกษาเป็นปัญหาให้นิสิตปริมาณมากและผู้สำเร็จการศึกษา ข้อพิสูจน์ก็คือ แต่เงินกู้รวมเป็นได้ช่วยให้คุณรัดเข็มขัดเงินมาก นอกจากนี้ คุณสามารถชะล้างหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้โรงเรียนปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่ปลดเกษียณของคุณ สิ่งที่คลายการรวมเงินกู้ยืมให้นักเรียนคู่แฝดคุณจะมีการชะล้างเงินที่เจือจางหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนรวมของหน่วยงานการสาธยายคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ ทำแทน จะต้องซักล้างเงินหลายต่อเดือนด้วยว่านักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ใหม่รวมจะช่วยให้แต้มของคุณเป็นจุดในที่สุดที่ต้องประหยัดคำกับการดัดแปลงที่อยู่อีเมลของคุณหรือโยกย้าย หนึ่งหรือสองตัวอักขระผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณปันออกในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป ฉะนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเคร่งเพื่อบริหารร่วมกับลื้อผ่านทางอีเมล์Tag Your Money and Your Man: How You and Prince Charming Can Spend Well and Live Rich: Your Money and Your Man: How You and Prince Charming Can Spend Well and Live Rich,เรื่อง , รีวิว , Your Money and Your Man: How You and Prince Charming Can Spend Well and Live Rich