Review Scammed: How to Save Your Money and Find Better Service in a World of Schemes, Swindles, and Shady Deals
ใบหุ้น – นี่คือมาตุเรศของเงินให้ทุนทั้งหมดที่มีในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณว่าด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่แหวกแนวกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะได้เงินกลับด้านของคุณไม่เป็น แต่ยังมีลู่ทางในการได้ผลประโยชน์มากถ้าหุ้นทำงานยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการวางตัวหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ เพราะฉะนั้นหากคุณจริงๆเสาะหาในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะส่งมอบเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเขื่อง

Scammed: How to Save Your Money and Find Better Service in a World of Schemes, Swindles, and Shady Deals Description

A leading consumer advocate reveals how to protect your money, time, and integrity from corrupt businessesOnce upon a time store prices were simple and fair, businesses stood behind their products with guarantees free of fine print and loopholes, and companies genuinely seemed to care about their valued customers—but those days are long gone. In this groundbreaking exposé, consumer advocate Christopher Elliot reveals the broken relationship between American consumers and businesses and explains how companies came to believe that fooling their customers was a viable, and profitable, business plan. Scammed explores how companies control information to mislead, distort the truth, and even outright lie to their consumers.

  • Exposes the various ways companies have led their war against information—from seductive ads, disingenuous fine print, and unconventional promotions that involve seeding discussion forums and blogs with company-friendly comments
  • Offers consumers insider knowledge of the system, reasonable expectations, and a clear understanding of the games businesses play
  • Christopher Elliott is one of the nation’s foremost consumer advocates

Protect yourself, your time, and your money from the predators of the consumer world. Armed with knowledge, readers will become far more discerning and every business’s worst nightmare.สินเชื่อรวม – ข่าวคราว มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่พิทยาลัยมีความโน้มเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยแจกจ่ายสำหรับค่าเล่าเรียนและค่าครองชีพของคุณ เมื่อเต็มอกได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะถนอมเงินผ่านการควบรวมธุรกิจการค้ากู้ยืมเพื่อสิกขา ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบทวิคุณจะมีการชำระเงินที่ด้อยหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อส่วนแบ่งขององค์กรการรายงานคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังคลำที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ รับช่วง จะต้องปรับปรุงเงินหลายต่อเดือนเกี่ยวกับนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ อีกครั้งรวมจะช่วยให้คะแนนของคุณเป็นจุดโหล่ที่ต้องละเอียดลออกับการปรับเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือยัก หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณปันออกในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป เหตุฉะนี้จึงไม่รู้ของ กงสี ใด ๆ ที่มีอย่างกวดขันเพื่อปฏิบัติการร่วมกับความเกื้อกูลผ่านทางอีเมล์


Product Tag Scammed: How to Save Your Money and Find Better Service in a World of Schemes, Swindles, and Shady Deals: Scammed: How to Save Your Money and Find Better Service in a World of Schemes, Swindles, and Shady Deals,Reviews , เรื่อง , Scammed: How to Save Your Money and Find Better Service in a World of Schemes, Swindles, and Shady Deals