Review Nice Girls Don’t Get Rich: 75 Avoidable Mistakes Women Make with Money (A NICE GIRLS Book)
บัตรเงินฝาก – หากคุณใคร่ที่จะมอนตำแหน่งที่สูงกว่าดอกเบี้ยเงินของคุณแล้วคุณสามารถลงทุนเงินของคุณในตั๋วเงินฝาก เงินที่จะต้องมีการลงเงินในกาลสมัยใดเวลาหนึ่ง แต่อัตราดอกเบี้ยที่สูงขึ้นอย่างเห็นกระจ่าง ซีดีการลงทุนมีการเสี่ยงต่ำและนักลงทุนจะต้องไหว้วานขั้นต่ำ $ 500 เพื่อเปิดการันตีบัญชีเงินฝาก ผู้ลงทุนจะถูกดัดสันดานถ้าพวกเขาจ่ายเงินก่อนสิ้นล็อคในงวด

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนนับถือว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่จำต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีอรรถประโยชน์มากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังมีอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อผู้เรียนขณะที่อยู่ในวิทยาคารสามารถดึงลงหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มแรกเป็นจุดสุดท้ายที่ชำระหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการอธิบายของเสนอที่มี กองกลาง วิเคราะห์หนี้ของคุณในการทดสอบเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความน่าเชื่อถือทวีมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้ผู้เรียน) หลังจากกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น เพราะเช่นนั้นถ้าไม่มีเหตุผลอย่างอื่นให้พิจารณาที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเครดิตของคุณรู้ว่าสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันมาถึงทรัพย์สินให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะคุ้นเคยกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเข้าใจว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการวิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ ยั้งคิดบางส่วนที่พบมากNice Girls Don’t Get Rich: 75 Avoidable Mistakes Women Make with Money (A NICE GIRLS Book) Description

Borrowing on your credit cards? Saving instead of investing? Caring for others financially and ignoring your own needs? The things you learned as a girl may be preventing you from becoming financially independent and following your own dreams. Now bestselling author Lois Frankel tackles the outdated concepts that keep you from having the wealth you deserve, and she offers tried-and-true coaching tips to help you take control of your money and your life. Discover all the “nice girl” behaviors-and how to overcome them today!


  • Mistake #4: Not playing to win. Being polite, quiet, and fair to a fault is playing the financial game “like a girl.”
  • Mistake #10: Choosing to remain financially illiterate. Knowledge is power. Learn to manage your major purchases, investments, and banking.
  • Mistake #20: Spending as an emotional crutch. Understand your emotions; don’t make purchases just to lift your spirits.
  • Mistake #45: Saving instead of investing. Fear can keep your funds in low-interest accounts. Get educated-and get wealthy.


Get the financial savvy you need to change negative behaviors, make smart money choices, and embrace the life you want.

“Vivid, no-nonsense…I love this book.”Anne Fisher, “Workplace” columnist, Fortune magazine

“Good counsel…user-friendly worksheets…invigorating. This is one of the most important contributions to the personal finance literature since Suze Orman. You go, girl!” -Kirkus Reviews

“A fresh look at how women think about money…deals with the real reasons women have so much difficulty with their finances. I wish [I had] it before I made so many of the mistakes she discusses.”-Barbara Stanny, author of Prince Charming Isn’t Coming: How Women Get Smart About Money and Secrets of Six-Figure Women


Product Tag Nice Girls Don’t Get Rich: 75 Avoidable Mistakes Women Make with Money (A NICE GIRLS Book): Nice Girls Don’t Get Rich: 75 Avoidable Mistakes Women Make with Money (A NICE GIRLS Book),Review , เรื่อง , Nice Girls Don’t Get Rich: 75 Avoidable Mistakes Women Make with Money (A NICE GIRLS Book)