Review Money Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know To Get Paid What They Are Worth!
หุ้น – นี่คือคุณแม่ของเงินลงเงินผองในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเพราะว่าหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แปลกแยกกันตามค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการประกันว่าคุณจะได้มาเงินวิโลมของคุณไม่เป็น แต่ยังมีทางในการหาได้ผลประโยชน์มากถ้าหุ้นทำงานซ้อน การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน หุ้นส่วน และ ups และดาวน์ในการทำตัวหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ต่อจากนั้นหากคุณจริงๆขวายขวนในการตอบที่ว่า “ฉันจะถวายเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโต้ง

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนลงบัญชีว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่จำต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่สถาบันอุดมศึกษา ในความเป็นจริงมีผลกำไรมากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังหลงเหลืออยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักเรียนขณะที่อยู่ในโรงเรียนสามารถหดหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มแรกในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดตั้งต้นเช่นเดียวกับสิ่งให้มั่นอกมั่นใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนเรียนจบก่อนที่คุณจะปฏิบัติราชการสำหรับภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีเป็นส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปในอนาคต Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้มาการซื้อแม้จะเป็นผลได้ที่ดี จริงๆ แล้วมันอาจจะแตกต่างกันในการจ่ายเงินให้กู้ของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีเงินปันผลสามารถชี้แจงเป็นเรื่องเป็นประจำที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมปัญหาเดียวก็คือว่าในการปกป้องลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินแล้ว ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความงุ่มง่ามในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะดำดินMoney Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know To Get Paid What They Are Worth! Description

Money Can Buy You Happiness provides all the negotiating strategies, tools and skills needed for women to close the gender wage gap and get paid what they are worth. “Finally, a book that gives women permission to be happy and rich at the same time. “Money Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know to Get Paid What They Are Worth!” is one of the few essential books on negotiation every working woman should have on her shelf. “Money Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know to Get Paid What They Are Worth!” deconstructs women’s uncomfortable relationship with money, encourages them to seek their true market value, and provides them with a proven step-by-step plan to close their own personal wage and income gap. Essential reading that could put negotiation consultants like me out of business. Hooray for. “Money Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know to Get Paid What They Are Worth!” Victoria Pynchon Negotiation Consultant, She Negotiates Consulting and Training, Attorney “Listen up ladies! It’s time to debunk all of your limiting beliefs about money so you can start making MORE! Dr. Patty Ann Tublin has struck a chord in her new book: “Money Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know to Get Paid What They Are Worth! “It’s not okay to keep settling for making just enough money to “get by”. As women, we’ve been sold a pack of lies that it’s not okay to make a lot of money and that money won’t buy you happiness. I’velived both realities and I can tell you that I am a heck of a lot happier knowing that I have the power to make a lot of money, live a great life and give back to the organizations that I care about. If you are ready to own your worth and change your life with buying happiness only money affords you, then dive into Dr. Patty Ann’s powerful, tell-it-like-it-is book-you will be glad you did!” Ursula Mentjes, Best Selling Author of Selling with Intention and Selling with Synchronicity


Tag Money Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know To Get Paid What They Are Worth!: Money Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know To Get Paid What They Are Worth!,Reviews , เรื่อง , Money Can Buy You Happiness: Secrets Women Need to Know To Get Paid What They Are Worth!