Review Building Wealth for Building the Kingdom: A Financial Planning Guide for Latter-day Saint Families
การรวมเงินกู้ยืมของนักศึกษาเป็นปัญหาให้ผู้เรียนส่วนมากและผู้สำเร็จการศึกษา อันที่จริงก็คือ แต่เงินกู้รวมเชี่ยวชาญช่วยให้คุณประหยัดเงินมาก นอกจากนี้ คุณสามารถคลี่คลายหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้วิทยาลัยปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณของคุณ สิ่งที่ค่อยยังชั่วการรวมเงินกู้ยืมให้ผู้เรียนกำไรจากการควบรวมการงานของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานศึกษาคือการที่คุณสามารถหลบเลี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกเบี้ยสำหรับเงินให้สินเชื่อนักศึกษาแห่งชาติขยายอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ปกปักรักษาไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและใส่กลอนเหยื่อช่องทางน้อยของอัตราที่คล่องแคล่วของการเพิ่มอุบายที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กงสี มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการบริหารเป็นเงินกู้นักเรียน

Building Wealth for Building the Kingdom: A Financial Planning Guide for Latter-day Saint Families Description

Building Wealth for Building the Kingdom is a simple, practical guide to help LDS families organize their personal financial plans to meet their unique goals.The book provides simple answers to questions like:

How much should I be saving each month for my son’s mission?
How much should I be saving each month for my children’s college education?
How can I save enough to be able to retire while I’m healthy enough to serve a mission?

Avoiding tips on pinching pennies, the book focuses on opportunities to save thousands or tens of thousands of dollars by making smart moves with big decisions, like home and car purchases.

Mormon families will appreciate the gospel-centered, scripture-based focus on putting tithing at the center of a financial plan.Building Wealth for Building the Kingdom will help prepare families to enjoy the benefits of their labor while simultaneously contributing to the growth of Church.

About the Author:

Devin D. Thorpe brings a broad perspective to financial planning, having owned and operated an investment-banking firm, which included an investment advisory business, a mortgage brokerage and having served in a variety of corporate finance positions.

Presently, Devin serves as a business professor at South China University of Technology in Guangzhou, China on behalf of Brigham Young University’s Kennedy Center China Teachers program.Previously, he served as the Chief Financial Officer for the multinational company MonaVie, listed in Inc. Magazine’s 2009 Inc. 500 as the 18th fastest growing company in America and, at $834 million in revenue, the third largest company on the list.Prior experience includes two years working on the staff of the U.S. Senate Banking Committee during Utah Senator Jake Garn’s tenure.He also served briefly in Utah State Government, working at USTAR under Governor Jon Huntsman.

He earned an MBA with focus in Finance and Accounting from Cornell University’s Johnson Graduate School of Management. He completed his undergraduate degree in finance at the University of Utah, where he later worked as an adjunct professor of finance.In 2006, Devin was recognized by the David Eccles School of Business at the University of Utah as a Distinguished Alum.กองทุนรวม – คำเฉลยที่มั่นคงที่สุดที่จะ “ฉันจะแยกออกเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนเดิมรวมมี ทุนทรัพย์รวมเปิดช่องให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อหุ้นของความหลากของ หุ้นส่วน มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่ควบคุมงานเงินลงทุนในใบถือหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ด้อยการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะแผ่ซ่านไปซื้อความหลากหลายของหุ้นเพราะฉะนี้หากหุ้นมีประสิทธิภาพต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเท่าเทียมกัน เงินลงทุนเก่าแก่ในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสัมพันธ์ที่จะแบกรับรายการจ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าจับจ่ายสำหรับการดำเนินการบัญชีของคุณ


Tag Building Wealth for Building the Kingdom: A Financial Planning Guide for Latter-day Saint Families: Building Wealth for Building the Kingdom: A Financial Planning Guide for Latter-day Saint Families,แนะนำ , Reviews , Building Wealth for Building the Kingdom: A Financial Planning Guide for Latter-day Saint Families