แนะนำ Next Round’s On Me: How-to Achieve Financial Freedom in Your 20s
การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา สมัยปัจจุบัน มันเป็นที่จริงว่าเกือบครึ่งของนิสิตทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นคือฝูงชนทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่วิกฤตและการศึกษาเล่าเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานที่เรียนรักษาหลุมพรางเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ยืม ในฐานันดรที่เราเข้าใกล้จุดล่วงลับของวิทยาลัยภารกิจของเขาที่คุณหาได้ไม่ต้องบางทีจำนวนของใบปลิว, หนังสือและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ หุ้นส่วน มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพราะว่าการรวมของพวกเขาใด ๆ แต่คุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับข้อตกลงเหล่านั้นทั้งหมด วิชาความรู้เกี่ยวการจับสามารถช่วยให้คุณจัดความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการค้าแรกของการจำหน่ายที่ตกอยู่ในตักของคุณ ตรวจดูอย่างรอบคอบตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณดูออกสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันเข้าเงินตราให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะคุ้นเคยกับสิ่งที่พวกเขาจะจัดหามาสิทธิตามพระราชบัญญัติสิกขาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งหนึ่งสิ่งใดสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเข้าใจว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการดีเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความจริงมีที่จะทำ ตริตรองบางส่วนที่พบออกจะตาย

Next Round’s On Me: How-to Achieve Financial Freedom in Your 20s Description

Are you sick of being broke? Do you wish that you could travel? Are you tired of useless financial advice (stop going out, buy used clothing, zzzzz)?

Successful personal finance blogger Martin Dasko shares his advice on achieving financial freedom in your 20s without missing a party. Financial freedom ranges from paying off your debt to being able to go on your first trip. Whatever freedom is to you, I want to help you get there.

Next Round’s On Me is the story of how Martin navigated his way through the confusing world of personal finance while being a young punk who enjoys vodka.

This book is a practical guide to helping you set yourself up for financial success. I don’t want you to hit 30 and be broke. Life’s too short to be a broke joke. I want you to live without crippling stress.

Martin shares his exact tips, tricks, and methods that have helped him buy a rental property as a teenager, start a business, save money without ever thinking about it, travel the world guilt-free, and get ahead of his friends.

The stories have all been applied by Martin and real readers of Studenomics. You’ll see what I did to build my credit, help readers pay off massive debt, and get the most out of life.

You don’t have to listen to me. Check out some of the reviews!

“This one is a great read and perfect for you if you’re about taking action. Don’t miss the two life hacks that will completely change your approach to money forever. There’s some golden nuggets there. Overall I thought it was a good start for someone just starting out their financial life. Or if you are just now getting serious to earn more and save more. This book has the details and gives you what you need to take action.” — LaTisha Styles

“I wasn’t sure about reading this book because personal finance books are usually boring. I’m glad that I read this because I no longer have to feel guilty about having a few beers with my buddies. Easy and straight to the point.” — Jeremyปลูกสร้างรายได้ด้วยสตางค์ไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่เด่นในแห่งหน หลักทางการเงินที่เข้มแข็งและแจ่มกระจ่างบอกช่องทางคุณในการเลือกคัดวิธีการที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายนี้จะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลประโยชน์การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ติดใจเงิน แต่การเจาะจงครั้งและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทเอ้มาก


Product Tag Next Round’s On Me: How-to Achieve Financial Freedom in Your 20s: Next Round’s On Me: How-to Achieve Financial Freedom in Your 20s,Reviews , เรื่อง , Next Round’s On Me: How-to Achieve Financial Freedom in Your 20s