แนะนำ Making Peace with Money
ใบหุ้น – นี่คือมาตุเรศของเงินให้ทุนผองในขณะคุณลงทุนเงินของคุณว่าด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แปลกแยกกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการการันตีว่าคุณจะได้รับเงินพลิกผันของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโชคในการได้ผลประโยชน์มากถ้าหุ้นดำเนินกิจการเหลื่อมล้ำ การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการดำเนินงานหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ เพราะฉะนี้หากคุณจริงๆเสาะหาในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะกำนัลเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหา


Making Peace with Money Description

Making Peace with Money by bestselling personal finance author Jerrold Mundis—author of How to Get Out of Debt, Stay Out of Debt, and Live Prosperously and Earn What You Deserve—is about creating a relationship with money that is free of stress, worry, and pain.

It is about creating a relationship with money that is comfortable, satisfying, and even joyful.

It is about making peace with money in your life.

This wonderful and effective book offers practical help on getting debt and spending under control, and increasing income. It then provides proven, powerful practices for changing negative emotions and perceptions about money into constructive and helpful ones, for bringing more money into your life on a regular basis, and for using it using it more effectively and pleasurably.

Each chapter addresses a different aspect of our relationship with money, such as earning, debt, work, vision, generosity, flow, and wealth. After a brief essay, the chapter provides two hands-on practices that will bring about positive change in this particular area, followed by a group of quotes, tales, and meditations on the theme drawn from such diverse sources as classical mythology, the Bible, Zen Buddhism, Sufi teaching stories, fairy tales, literature, the Talmud, and both ancient and contemporary philosophy.

Making Peace with Money encompasses the results of Mundis’s own personal journey from debt and underearning to someone who is now truly at peace with money, free of the demons that once haunted him around it and continue to haunt millions of others today.

Appealing and powerful, this book is a potent tool for bringing about real change in your life with money both internally and externally—in how much you have of it, how you feel about it, what you do or don’t do with it, and the role it plays in your consciousness and activities on a daily basis. With it, you will come to live peacefully and at ease with money.

As hundreds of thousands of people have already, and as many more are doing so right now.

OVER 4 MILLION JERROLD MUNDIS PRINT-BOOKS SOLD!

การรวมเงินกู้ของผู้เรียนคือการหลอมของเงินให้สินเชื่อนักศึกษาหลายคนและจะทำเพื่อประหยัดเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความสบายของการปรับปรุงเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรได้ยินเกี่ยวกับการควบรวมกิจการค้าเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวที่คุณต้องการในการตัดสินใจเป็นจุดบ๊วยที่ชำระล้างหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการเล่าของกล่าวที่มี กองกลาง สืบสวนหนี้ของคุณในการชิงชัยเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความไว้วางใจเติบโตมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักศึกษา) หลังจากกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น เหตุฉะนี้ถ้าไม่มีสาเหตุอย่างอื่นให้ไตร่ตรองที่จะช่วยให้การรวมคะแนนหน่วยกิตของคุณมองออกสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันเข้าเงินก้อนให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะรู้จักมักจี่กับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งหนึ่งสิ่งใดสำหรับนิสิตเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเด่นเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความจริงมีที่จะทำ ตัดสินบางส่วนที่พบออกจะตายTag Making Peace with Money: Making Peace with Money,Review , เรื่อง , Making Peace with Money