แนะนำ A Better Life for Half the Price: How to prosper on less money in the cheapest places to live
กองทุนรวม – วิสัชนาที่มั่นคงที่สุดที่จะ “ฉันจะยกให้เงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนกองเงินรวมมี กองทุนรวมให้โอกาสให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อของหุ้นของความหลากหลายของ บริษัท มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่รับมือเงินลงทุนในใบถือหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ลดลงการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะซ่านไปซื้อความหลายหลากของหุ้นด้วยเหตุนั้นหากหุ้นมีประสิทธิภาพต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเท่าเทียมกัน เงินลงทุนแต่ต้นในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะผูกพันที่จะแบกภาระรายจ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าจับจ่ายเพราะด้วยการดำเนินการทะเบียนของคุณ

การรวมเงินกู้ยืมของนักเรียนเป็นคำถามให้ผู้เรียนปริมาณมากและผู้สำเร็จการศึกษา เรื่องจริงก็คือ แต่เงินกู้รวมเก่งช่วยให้คุณประหยัดเงินมาก นอกจากนี้ คุณสามารถปรับปรุงหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้สถาบันอุดมศึกษาปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่ปลดเกษียณของคุณ สิ่งที่ส่างการรวมเงินกู้ยืมให้ผู้เรียนประโยชน์จากการควบรวมกิจการค้าของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานศึกษาคือการที่คุณสามารถบ่ายเบี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนิสิตแห่งชาติงอกงามอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่พิทักษ์ไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อฤกษ์น้อยของอัตราที่โดยฉับพลันของการยิ่งขึ้นเป็นจุดท้ายที่ต้องประหยัดปากกับการแปลงที่อยู่อีเมลของคุณหรือโยกย้าย หนึ่งหรือสองตัวเขียนผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกระจายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป ดังนี้จึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างเอาจริงเอาจังเพื่อปฏิบัติหน้าที่ร่วมกับท่านผ่านทางอีเมล์A Better Life for Half the Price: How to prosper on less money in the cheapest places to live Description

The most comprehensive guide to moving abroad in order to cut your expenses in half, with advice, expatriate interviews, and specific country details for the cheapest places to live.

This is the book that reveals how to cut loose instead of cutting back. Instead of sacrificing and eliminating things you love, instead have more money to spend each month.

“If you want the absolute lowdown on where in the world you can live your best life on your own terms, then Tim’s book is for you. He’s carefully researched and broken down the key countries in the world that you can live well in and provided great examples and stories from those who’ve designed their lifestyle by where they’ve chosen to live.”
-Natalie Sisson, podcaster and author of The Suitcase Entrepreneur

“Practical examples and detailed suggestions make A Better Life for Half the Price a must-read for anyone looking for a more cost-effective and independent lifestyle today.”
-Scott Fox, Author of Click Millionaires: Work Less, Live More with an Internet Lifestyle Business You Love

“He’s the master at finding good value destinations to live in around the world.”
-Nomadic Matt Kepnes, author of How to Travel the World on $50 a Day


Tag A Better Life for Half the Price: How to prosper on less money in the cheapest places to live: A Better Life for Half the Price: How to prosper on less money in the cheapest places to live,รีวิว , Review , A Better Life for Half the Price: How to prosper on less money in the cheapest places to live