เรื่อง The Beginners Guide to an Airbnb Business: Taking Your Share of the Share Economy ((Making Passive Income, Small Business, Smart Marketing)
สินเชื่อรวม – ข้อมูล มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่วิทยาลัยมีแนวโน้มที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยแจกสำหรับค่าเล่าเรียนและค่าใช้จ่ายของคุณ เมื่อผองได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะกระเหม็ดกระเหมียดเงินผ่านการควบรวมภารกิจกู้ยืมเพื่อการเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบการเริ่มต้นต่อไปหนีบ/ชที่มีแต้มต่ำสุดจะอยู่โดยทั่วไป ตลอดชีวิตของผู้เรียนของเขาซึ่งจะนับว่าขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้ยืมแก่จ่ายเพราะการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะเสนอเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้นเงิน โดยรวมคุณปิดโพยไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธิ์นี้จะไม่ช่วยให้คุณมีสรรพคุณเงินพิเศษสามารถนำเสนอเป็นเรื่องสาธารณ์ที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปัญหาเดียวก็คือว่าในการธำรงลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินสืบมา ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความล่าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหายไปกองทุนรวม – คำเฉลยที่ปึกแผ่นที่สุดที่จะ “ฉันจะแบ่งออกเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินทุนรวมมี เงินสะสมรวมส่งเสริมให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะจับจ่ายใช้สอยหุ้นของความหลากของ กองกลาง มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่กำราบเงินลงทุนในเอกสารถือหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่แย่การลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะแจกแจงไปซื้อความหลายหลากของหุ้นอย่างนั้นหากหุ้นมีพลังต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียสมดุลยภาพ เงินลงทุนฐานในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสัมพันธ์ที่จะรับภาระค่าครองชีพเช่น “โหลด” ซึ่งผู้จัดการกองทุนรวมค่าใช้จ่ายเกี่ยวกับการบริหารบัญชีของคุณ


The Beginners Guide to an Airbnb Business: Taking Your Share of the Share Economy ((Making Passive Income, Small Business, Smart Marketing) Description

If you can earn an extra $10,000a year, how would that change your life?

Perhaps you can use that to pay a portion of your rent or mortgage, bite huge chunk off of your student loan, or maybe fund your dream trip? Well, as of 2015, the average Airbnb host already earns that much in supplemental income every year. Superhosts earn almost twice as much, while the top 1% who go into hosting full-time make it their six-figure cash cow.

But let’s not get ahead of ourselves. There are many books out there about making money on Airbnb, but you’ll find that most of them talk about how much they’re earning, for how little they work. This book focuses instead on those of you who are interested in starting your Airbnb journey. I’ll be teaching you the nuts and bolts and the step-by-step of getting your spare room or entire pad listed on Airbnb, and earning you additional income even when you’re away, just like I did.

In this easy-to-read guide, I cover:
• What to consider before you even list on Airbnb
• Creating a business plan for your Airbnb property – everything from setting up the place to computing and filing for taxes
• Attracting your ideal guest, so you get less headaches and lots of good reviews
• Creating an operating system for your business, so you can save time and manage it even when you’re on vacation
• Handling guest issues with composure and confidence
• Making your way to Superhost status

If you want the solid fundamentals for starting, optimizing and growing your Airbnb business, and finally going from want-repreneur to full-time rental-preneur, this resource is for you.


Product Tag The Beginners Guide to an Airbnb Business: Taking Your Share of the Share Economy ((Making Passive Income, Small Business, Smart Marketing): The Beginners Guide to an Airbnb Business: Taking Your Share of the Share Economy ((Making Passive Income, Small Business, Smart Marketing),เรื่อง , รีวิว , The Beginners Guide to an Airbnb Business: Taking Your Share of the Share Economy ((Making Passive Income, Small Business, Smart Marketing)