เรื่อง Rising: Strategies for the Broke, the At-Risk, and Those Who Love Them
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนลงบัญชีว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลดีมากมายที่ได้รับการดำเนินต่อในขณะที่คุณยังทรงไว้ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในสถานที่เรียนสามารถหดหายหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มต้นปฐมฤกษ์ต่อไปแซะรายการที่มีแต้มต่ำสุดจะอยู่เป็นประจำ ตลอดชีวิตของนักศึกษาของเขาซึ่งจะก่ำขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้แก่จ่ายเพราะการศึกษาของเขาทั้งหลาย แต่ละเหล่านี้จะจัดโชว์เป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้นเงิน โดยรวมคุณปิดบัญชีไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณลักษณะเงินโบนัสสามารถเสนอเป็นเรื่องพื้นๆที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมปัญหาเดียวก็คือว่าในการทะนุบำรุงลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความงุ่มง่ามในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะสูญไป

Rising: Strategies for the Broke, the At-Risk, and Those Who Love Them Description

For many, achieving financial success seems impossible. They are convinced they are destined to be poor and that wealth is only a result of fortunate circumstances such as an inheritance, luck in the stock market, or a high-paying job. But this simply isn’t true. For one, even windfalls are worthless without application of effective financial practices. For two, the same such practices can transform even tiny amounts of money into exponentially more.Rising provides the tools you need to realize economic well-being. Pulling from her own painful experiences of desperate poverty, as well as her work with thousands of clients who faced similar challenges, author Joon Madriga provides a step-by-step approach to help anyone achieve financial security—even if they’re struggling with circumstances such as low income, poverty, abuse, disability, or other challenges.With chapters such as “Overcoming the Barriers,” “Processing Financial Grief,” “Coping with Corruption,” and “Considering the Math,” Joon offers concrete, detailed steps to help readers map out and achieve personal success.Reflecting the practicality of Your Money or Your Life, the pointedness of Mr. Money Mustache, and the empathy of Codependent No More, this remarkable book will both inspire and empower you to rise above your circumstances and fulfill your dreams.Ms Madriga blogs, and offers a free e-course based on the book, at www.financialtipsforthebroke.comบ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปลอดภัยที่สุดของเงินให้ทุนทั้งผองและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณงก แบงก์จ่ายค่าตอบแทนเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณลุ้นให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การให้ทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมเพราะด้วยผู้ที่มีความสมปรารถนากับจำนวนรวมเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่นำเสนอโดยธนาคาร (ใกล้เคียงร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนงอกงาม


Product Tag Rising: Strategies for the Broke, the At-Risk, and Those Who Love Them: Rising: Strategies for the Broke, the At-Risk, and Those Who Love Them,Reviews , Review , Rising: Strategies for the Broke, the At-Risk, and Those Who Love Them