เรื่อง Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy)
เอกสารถือหุ้น – นี่คือมาตุรงค์ของเงินออกทุนทั้งปวงในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่คลาดเคลื่อนกันตามค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการรับประกันว่าคุณจะได้รับเงินแต่กลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีเวลาในการได้ผลได้มากถ้าหุ้นลงมือคาบเกี่ยว การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการประพฤติหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ เพราะฉะนั้นหากคุณจริงๆเสาะหาในการตอบที่ว่า “ฉันจะปันออกเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเลิศ

การควบรวมกิจการเงินกู้ผู้เรียน ประจุบัน มันเป็นสัจธรรมว่าเกือบเศษหนึ่งส่วนสองของนิสิตทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้เด็กนักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นเป็นพลเมืองทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่เป็นเอามากและการหาความรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่วิทยาคารผลกำไรจากการควบรวมภารกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในพิทยาคารคือการที่คุณสามารถหลบเลี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความเอาใจใส่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อนักเรียนแห่งชาติเพิ่มพูนอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่คุ้มครองไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อโอกาสอันควรน้อยของอัตราที่โดยพลันของการงอกงามเงินปันผลสามารถมุ่งเสนอเป็นเรื่องธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ข้อสงสัยเดียวก็คือว่าในการอภิบาลลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินแล้ว ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความสายในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะลับ
Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy) Description


WINNER of the BISA IPEG Book Prize 2015

http://www.bisa-ipeg.org/ipeg-book-prize-2015-winner-announced/ 

Under the rubric of ‘financial inclusion’, lending to the poor –in both the global North and global South –has become a highly lucrative and rapidly expanding industry since the 1990s. A key inquiry of this book is what is ‘the financial’ in which the poor are asked to join. Instead of embracing the mainstream position that financial inclusion is a natural, inevitable and mutually beneficial arrangement, Debtfare States and the Poverty Industry suggests that the structural violence inherent to neoliberalism and credit-led accumulation have created and normalized a reality in which the working poor can no longer afford to live without expensive credit.

The book further transcends economic treatments of credit and debt by revealing how the poverty industry is extricably linked to the social power of money, the paradoxes in credit-led accumulation, and ‘debtfarism’. The latter refers to rhetorical and regulatory forms of governance that mediate and facilitate the expansion of the poverty industry and the reliance of the poor on credit to augment/replace their wages. Through a historically grounded analysis, the author examines various dimensions of the poverty industry ranging from the credit card, payday loan, and student loan industries in the United States to micro-lending and low-income housing finance industries in Mexico.

Providing a much-needed theorization of the politics of debt, Debtfare States and the Poverty Industry has wider implications of the increasing dependence of the poor on consumer credit across the globe, this book will be of very strong interest to students and scholars of Global Political Economy, Finance, Development Studies, Geography, Law, History, and Sociology.

https://www.youtube.com/watch?v=2lU6PHjyOzUTag Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy): Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy),Review , เรื่อง , Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy)