เรื่อง Common Cents Without Dollar Pain: First Guide for Teenagers and Young Adults to Money and Personal Business for a Lifetime
เนรมิตเงินได้ด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องหมูมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มชัดในแห่งหน จุดหมายทางการเงินที่เข้มเเข็งและถนัดตาสั่งสอนคุณในการคัดยุทธวิธีที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การเติบโตในผลได้การให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ล่อใจเงิน แต่การเจาะจงโอกาสและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทสำคัญมาก

สินเชื่อรวม – ข่าวคราว มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่พิทยาลัยมีความโอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยซื้อสำหรับค่าเรียนและค่าครองชีพของคุณ เมื่อทั้งหมดได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะอดออมเงินผ่านการควบรวมธุรกิจกู้ยืมเพื่อการหาความรู้ ในการรวมเงินกู้ผู้เรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบคู่คุณจะมีการสังคายนาเงินที่ลดน้อยลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อปริมาณของที่ประกอบการการกล่าวคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ ทำแทน จะต้องไขปัญหาเงินหลายต่อเดือนสำหรับนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้คะแนนของคุณกระบวนการที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการดูแลเป็นเงินกู้นักเรียนCommon Cents Without Dollar Pain: First Guide for Teenagers and Young Adults to Money and Personal Business for a Lifetime Description

Destined as a landmark in financial and life fitness for American youth, Common Cents Without Dollar Pain is a comprehensive first practical guide for teenagers and young people on how to deal with the economic system that is their life environment. Undoubtedly, current and future generations will rely on this timely reference far beyond their teenage years. Grandparents & parents, aunts & uncles will all want to give this book. The perfect birthday, graduation or incentive gift, it is also bound to be a core resource book for new, cutting edge high school financial fitness courses. It should be in every campus store. The military training establishment, family services, and every base and unit library should have it. It is an ideal sales offering for the military post exchange system and in “big box” stores. Seeing the serious lack of individual financial literacy exposed in the financial crisis of 2008, long concerned for the lack of youth financial instruction, and hearing demand for this book from all sides, the authors bring a lifetime of global experience in many fields to their mission: guiding young Americans how to earn, save, and not make mistakes. The book is a strong advocate for youth – whether their background has support and advantages, or they’ve never had a parent, teacher or mentor in their corner. Relevant and timely, the book brings economic tools and understanding so readers can realize the fruits of their labor and participate in the American Dream. Nobody ever gave you a boost? Brodie and Wright will. You never got this course in high school? Here it is. The constant theme is to promote financial skills as a critical avenue to self reliance and personal freedom. Long overdue and uniquely and thoughtfully composed in breadth and depth, the book addresses how to select an education, manage your first credit card, buy and maintain a car correctly, travel internationally without getting into trouble – and dozens and dozens of other building blocks


Tag Common Cents Without Dollar Pain: First Guide for Teenagers and Young Adults to Money and Personal Business for a Lifetime: Common Cents Without Dollar Pain: First Guide for Teenagers and Young Adults to Money and Personal Business for a Lifetime,แนะนำ , รีวิว , Common Cents Without Dollar Pain: First Guide for Teenagers and Young Adults to Money and Personal Business for a Lifetime