เรื่อง American Tales of Money: Stories of Real People Failing and Prospering
จัดทำรายรับด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ถนัดตาในสถาน แผนการทางการเงินที่เข้มแข็งและใสบอกช่องทางคุณในการเลือกทีเด็ดที่เหมาะสมว่าในผลสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลตอบแทนการออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำเสน่ห์เงิน แต่การเขียนไว้ช่วงและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก


American Tales of Money: Stories of Real People Failing and Prospering Description

Synopsis: What’s this book about, and why I should buy it?

FREE MONEY! Good, now that I have you, go ahead and put this book back down. You don’t want to read it. There’s no sex scenes, or intricate webs of espionage. Just a bunch of words and concepts from an old man trapped in a young man’s body.
Oh, you’re still here? Okay. Well, my name is Jordan, and I want to share with you a little bit of insight I have attained over the years. I have found that financial counseling and money management is characteristically developed for the affluent snobs who buy one hundred dollar bottles of wine, pay for people to remove their dogs’ poop, and call restaurant waiters “boy”. This book is nothing like that, and actually pokes fun at many of those people who pretend to be rich. This book goes through the lives of real people, much like you. Maybe too much like you. You won’t find boring, sophisticated terms that have been overused since the birth of economics. You won’t find unrealistic concepts that are over your head and that are out of your league. What you will find is wisdom you will want to pass on to your children and grandchildren. You will find new things relating to personal finance that you haven’t learned yet. Most personal finance and self-esteem books keep singing the same song. No longer!
How can I guarantee you’ll learn something new? Well, that’s because other people made some mistakes, and good choices. The “experts” talk from podiums and microphones about “diversification”, and “investments”. Yeah, well, some of us don’t have a clue what they speak ok, and quite frankly, don’t care. Rather, listen to the life stories of people who are not experts. These people are fighting through daily life, just like you. These people come from broken homes, other countries, your neighborhood, and maybe even your living room.
The education system has completely failed us by avoiding the taboo word. The government steals it, and we can’t keep it. We see it come into our pockets, and then shortly wisped away before we can do anything about it. It is my hope that you read this book, start to finish, and become a better person on all tiers because of it. I know you are hesitant, as any non-fiction book is essentially a text book. But trust me (I’m a doctor?), this book is unlike those other sleep-inducing paperweights.

สินเชื่อรวม – ข่าวสาร มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่วิทยาลัยมีความโอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปียืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยจับจ่ายสำหรับค่าเล่าเรียนและค่าเลี้ยงดูของคุณ เมื่อล้วนแล้วได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะมัธยัสถ์เงินผ่านการควบรวมกิจการค้ากู้ยืมเพื่อการศึกษาเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินเต็มจำนวนเฝ้าสิ่งล่อใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในฐานันดรที่เราเข้าใกล้จุดเสื่อมสลายของวิทยาลัยการทำมาหากินของเขาที่คุณได้รับไม่ต้องประหลาดใจจำนวนของใบปลิว, หนังสือและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กองกลาง มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาด้วยว่าการรวมของพวกเขาใด ๆ อย่างไรก็ดีคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับข้อตกลงเหล่านั้นทั้งหมด ความฉลาดเกี่ยวการจับสามารถสนับสนุนให้คุณเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมการงานแรกของการจำหน่ายที่ตกอยู่ในตักของคุณ ดูอย่างรอบคอบตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณกลอุบายที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนต้นตระกูลหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการรักษาเป็นเงินกู้นักเรียนTag American Tales of Money: Stories of Real People Failing and Prospering: American Tales of Money: Stories of Real People Failing and Prospering,Reviews , Review , American Tales of Money: Stories of Real People Failing and Prospering