รีวิว Zguide to Money: A Sassy Women’s Field Guide to Financial Terms
โพยออมทรัพย์ – โดยไกลที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดของเงินลงเงินทั้งนั้นและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณปรารถนา แบงค์จ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะว่าคุณกรุณาให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมเพราะว่าผู้ที่มีความพอใจกับจำนวนรวมเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่บรรยายโดยธนาคาร (ประมาณการร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนทวี


Zguide to Money: A Sassy Women’s Field Guide to Financial Terms Description

If you are tired of having no clue about what people mean when they talk about financial concepts, let’s end that!Zguide to Money is a visual glossary of the most important terms you need to feel confident and competent when it comes to money.

I created this financial field guide because you see the world in color, and you understand more when metaphor and story are used.

Now’s the time to develop your financial smarts, so that money helps you take flight rather than leaving you grounded and in the dark.

Before becoming a Financial Planner, I was a professional artist. I loved making art but I didn’t understand the basics of finance. I actually made a good living but the things I didn’t understand about a healthy financial picture were really messing up my potential for true, grounded success.

But I knew I was smart and I knew I could learn. So I did – I studied finance until I got the skills and savvy to have a truly successful life and business. And now I know how great it feels to finally navigate my financial world with total ease and confidence — and I want that for you.

The truth is, we all have a life we want to live. And we need money to get there. Unfortunately, it’s easy to feel confused or stupid when money is the topic of conversation. We let shame stop us from learning. We’re embarrassed when our advisors start talking in language we don’t understand. We let these feelings stop us from getting the answers that will help us be successful.

I’m on a mission to help women gain the confidence they need to have their money act together, so they can live and create on their own terms.

Zelda knows how to navigate the landscape of personal finance. As your guide and aviatrix extraordinaire, Zelda translates complicated financial language into easy-to-grasp concepts. She’ll even recap each concept covered in the book to make sure you get it. You’ll love Zelda!

This powerful, visual glossary of financial terms unravels the confusion around investments, insurance, and estate planning in a way that is memorable and fun. I know, fun! Yes, it’s possible to enjoy this, really.

With this delightful field guide, you’ll have a solid base of knowledge from which you can ask any question, understand the answer, and be well on your way to your financial destination.

Author Note:This ebook is oriented towards US financial terminology.I happily invite people from other countries to send me information about how things differ in your homeland, so that I can include this in a future, international version of the book.Thank you!

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อมั่นว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นต้องรอจนกว่าหลังจากที่โรงเรียน ในความเป็นจริงมีผลประโยชน์มากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังดำรงอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถหดหนี้ก่อนที่คุณจะบุกเบิกในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดกำเนิดเป็นจุดท้ายที่กวาดล้างหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการมุ่งเสนอของสาธยายที่มี หุ้นส่วน พิจารณาหนี้ของคุณในการทดสอบเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความน่าเชื่อถือเจริญมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน) ภายหลังกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น ครั้นแล้วถ้าไม่มีสาเหตุอย่างอื่นให้ชี้ขาดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณอุบายที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนเทือกเถาเหล่ากอหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการดูแลเป็นเงินกู้นักเรียนTag Zguide to Money: A Sassy Women’s Field Guide to Financial Terms: Zguide to Money: A Sassy Women’s Field Guide to Financial Terms,Reviews , Review , Zguide to Money: A Sassy Women’s Field Guide to Financial Terms