รีวิว Smart is the New Rich: Money Guide for Millennials
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนไว้ใจว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่จำต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่โรงเรียน ในความเป็นจริงมีอรรถประโยชน์มากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังมีอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถลดหนี้ก่อนที่คุณจะริเริ่มในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นกำเนิดเช่นเดียวกับสิ่งให้เชื่อมั่นว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนเรียนจบก่อนที่คุณจะปฏิบัติราชการสำหรับสถานการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปในอนาคต Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะจัดหามาการจ่ายเงินแม้จะเป็นกำไรที่ดี ที่จริงมันอาจจะผิดแผกกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีมองออกสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันเข้าสตางค์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะรู้จักมักคุ้นกับสิ่งที่พวกเขาจะจัดหามาสิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดประสีประสาว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเลิศเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ ยั้งคิดบางส่วนที่พบออกจะตายต่อรายรับด้วยทรัพย์สมบัติไม่ได้เป็นเรื่องหมูมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ้งในแห่งหน จุดมุ่งหมายทางการเงินที่เข้มเเข็งและบริสุทธิ์แนะคุณในการคัดเป้าหมายที่เหมาะสมว่าในในบั้นปลายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลประโยชน์การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงรักเงิน แต่การหมายไว้สมัยและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทสำคัญมาก


Smart is the New Rich: Money Guide for Millennials Description

Time is on your side—smart money management for MillennialsSmart is the New Rich: Money Guide for Millennials is an interactive, step-by-step guide to all things money. From credit, student debt, savings, investing, taxes, and mortgages, CNN’s chief business correspondent Christine Romans shows this newest generation of earners how to build wealth. You’ll learn the old-fashioned approach that leads to a healthier financial lifestyle, and open the door on a straightforward conversation about earning, saving, spending, growing, and protecting your money. You’ll learn how to invest in the stock market or buy a home, even if you are still paying off student loan debt. Romans offers expert insight on the “New Normal,” and why the rules of the credit bubble—the one you were raised in—no longer apply. Checklists and quizzes help solidify your understanding, and pave the way for you to start putting these new skills into action. For thirty years, the financial rules for life revolved around abundant credit at the ready. A quick look around makes it obvious that those rules no longer work, and Millennials just now coming of age and entering the workforce need a new plan to build a solid financial foundation and healthy money habits. This book puts you on the right track, with step-by-step help and expert guidance.

  • Learn what you should ask yourself before spending any money
  • Revisit some old money rules that are actually good habits
  • See simple rules for managing student debt
  • Learn how to talk about money with friends, dates, and parents
  • Find out what makes a Millennial successful in the workforce

The economy is out of recession and growing, but many young people feel left out of the recovery. It’s why smart spending, saving, and debt management is so critical right now for them. A smart money plan is no longer a “nice to have” extra, it’s mandatory. Smart is the New Rich: Money Guide for Millennials is your guide on how to use time and some good money manners to build wealth.

Product Tag Smart is the New Rich: Money Guide for Millennials: Smart is the New Rich: Money Guide for Millennials,รีวิว , Review , Smart is the New Rich: Money Guide for Millennials