รีวิว Save Your Money, Save Your Life: 110 Ways to Cut Spending and Reach Financial Freedom
ประดิษฐ์เงินได้ด้วยอัฐไม่ได้เป็นเรื่องหมูมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดแจ้งในทำเลที่ตั้ง หลักทางการเงินที่เข้มแข็งและกระจะนำทางคุณในการลงคะแนนเสียงอุบายที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลได้การให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดูดดึงเงิน แต่การลิขิตกาลเวลาและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนไว้ใจว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่จำเป็นต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่วิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลมากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังดำรงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถดึงลงหนี้ก่อนที่คุณจะตั้งต้นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นกำเนิดค่าจากการควบรวมกิจการค้าของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในโรงเรียนคือการที่คุณสามารถหลบหลีกการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนักศึกษาแห่งชาติเพิ่มพูนอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่รักษาไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อยามน้อยของอัตราที่ปรูดปราดของการพอกพูนเป็นจุดท้ายที่ต้องประณีตบรรจงกับการปรวนแปรที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนส่ง หนึ่งหรือสองตัวอักขระผิดหรือเลว, แนวที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจับจ่ายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน อย่างนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างเอาจริงเพื่อประจำการร่วมกับความเกื้อกูลผ่านทางอีเมล์Save Your Money, Save Your Life: 110 Ways to Cut Spending and Reach Financial Freedom Description

What would you do with an extra $10, $100, or $200 a month?

We all have different reasons to want to save money.For some it is to pay off debts.For others, it’s a better car, clothes, or new toys.For another group, it is a desire to build up a nest egg to start working for them and break out of the cycle of working to spend.

Whatever your reason to cut expenses and save money, we can all use ideas on where to get started.Save Your Money, Save Your Life offers 110 suggestions on fun and practical ways to reduce your spending and keep more money your wallet.Through 12 savings categories, you’ll get ideas like:

How to effectively earn more than 10% cash back on credit cards.
How to save on education all the way from preschool through to college.
Ideas on car right-sizing, do-it-yourself maintenance, and saving in emergencies.
How to make the most of entertainment without breaking the bank.
Investment ideas to help you fund your own retirement, not your broker’s.
Recipes for healthy and frugal staples for your kitchen.
How to reduce energy bills and make the most of free utility services.
Free shipping services that let you avoid spending on gas and bring your purchases to you.
4 powerful mental shifts that will change the way you think and act with your spending.

Beyond just ways to save money and cut expenses, Save Your Money, Save Your Life offers a viewpoint on the purpose of savings and reducing expenses.By understanding the power that comes from lowering your expenses, you’ll see how to save more of your life to live for yourself and reach financial freedom.This book is meant for anyone who has wondered how to step out of the rat race and feel rich without winning the lottery.Getting rich isn’t about how much you earn, it’s about how much you save – so dive in and be inspired by new ways to live it up by living lean!


Tag Save Your Money, Save Your Life: 110 Ways to Cut Spending and Reach Financial Freedom: Save Your Money, Save Your Life: 110 Ways to Cut Spending and Reach Financial Freedom,รีวิว , Review , Save Your Money, Save Your Life: 110 Ways to Cut Spending and Reach Financial Freedom