รีวิว Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James
มีหลายวิธีการที่คุณจะจัดหามาเงินกู้รวมเป็น คุณสมรรถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณลงคะแนนที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมการงานจะส่งผลอย่างมากต่อการตะเวน จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ตรรกก็คือว่ามันใช้ฤกษ์เพียงหนึ่งการปฏิรูปเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามโดยปกติเช่นเดียวกับสิ่งให้เชื่อมั่นว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบการศึกษาก่อนที่คุณจะจัดการสำหรับสภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีโดยมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปตรงหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้การจ่ายเงินแม้จะเป็นสวัสดิการที่ดี แท้ที่จริงมันอาจจะคลาดเคลื่อนกันในการจ่ายเงินให้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีเงินปันผลสามารถเสนอเป็นเรื่องโดยทั่วๆ ไปที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการวางเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ตัวปัญหาเดียวก็คือว่าในการคุ้มครองลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินต่อจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความโอ้เอ้ในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหมดไป

Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James Description

Your favorite financial contrarian spreads the wealth in interviews on forty separate topicsInvestment guru Doug Casey made headlines with the financial approach he advocated in Totally Incorrect. Casey believes that the best returns come from going against the grain, and taking a closer look at what everyone else is leaving behind. This rational approach to speculation struck a chord with the investing public, inspiring the follow-up book Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James. In Right on the Money, Casey expands upon the basic ideas presented in Totally Incorrect, and translates them into actionable steps to take today to ensure a secure financial future. In a series of forty interviews, Casey presents his views on various topics, including investments, assets, real estate, and ethics. With his usual candor, he advocates for immediate action and lays down the path from idea to investment. Regardless of your position on each topic, you’ll be forced to consider a perspective you’ve never before considered on topics such as:

  • Protecting your assets with educated speculation
  • The pros and cons of gold, cattle, and real estate
  • Ethics of investing and the morality of money
  • The impact of the EU, Africa, Egypt, and North Korea

No matter what topic he focuses on, Casey’s primary message is always clear: act now. Stop paralysis by analysis and take the leap. You only get one financial future, and it’s up to you to make it as secure and comfortable as possible. In Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James, Casey presents the case for investing against the grain, and reaping the rewards others have passed over.ประดิษฐ์เงินได้ด้วยเงินไม่ได้เป็นเรื่องง่ายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มชัดในบริเวณ น้ำบ่อหน้าทางการเงินที่อดทนและแจ่มกระจ่างสั่งสอนคุณในการลงคะแนนเสียงเป้าหมายที่เหมาะสมว่าในท้ายที่สุดจะนำไปสู่​​การเติบโตในผลประโยชน์การออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ติดใจเงิน แต่การเขียนไว้ครั้งและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทเอ้มาก


Tag Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James: Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James,แนะนำ , รีวิว , Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James