รีวิว Living On A Shoestring Budget: How To Enjoy And Get The Most Out Of Your Money on a Weekly Basis
ก่อสร้างรายรับด้วยเงินทองไม่ได้เป็นเรื่องง่ายๆมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่เด่นในสถานที่ แผนการทางการเงินที่แข็งแกร่งและกระจะแนะนำคุณในการลงคะแนนเสียงแผนการที่เหมาะสมว่าในท้ายที่สุดจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลตอบแทนการออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงใหลเงิน แต่การเขียนไว้ระยะเวลาและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก

มีหลายทางที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณสมรรถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณคัดที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมภารกิจจะมีผลอย่างมากต่อการจาก จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ข้อคิดก็คือว่ามันใช้กาลเพียงหนึ่งการชำระเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามสามัญแวดหลุมพรางเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในสถานะที่เราเข้าใกล้จุดล่วงลับของวิทยาลัยกิจการงานของเขาที่คุณหาได้ไม่ต้องเฉลียวใจจำนวนของใบปลิว, พระราชสาส์นและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กงสี มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพราะว่าการรวมของพวกเขาใด ๆ ถึงอย่างไรคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับข้อสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด วิชาความรู้เนื่องด้วยการจับสามารถโปรดให้คุณเตรียมการความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจจานุกิจแรกของการจำหน่ายที่ตกอยู่ในตักของคุณ ตริตรองอย่างละเอียดลออตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเงินปันผลสามารถอธิบายเป็นเรื่องพื้นๆที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ข้อสงสัยเดียวก็คือว่าในการผดุงลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินตอนหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความล่าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะเลือนลับ
Living On A Shoestring Budget: How To Enjoy And Get The Most Out Of Your Money on a Weekly Basis Description


The richest person once told me: If you take care of the pennies, the dollars will take care of themselves. In my opinion, living on a shoestring budget is an act of supreme intelligence. Whether you have a lot of money or you don’t have a lot of money, knowing how to spend money only when necessary and not squandering it is a very smart thing to do. If you don’t believe me, ask people like Warren Buffet, one of the richest people in the world, who still lives in the same house he bought in 1957 for $30,000 and drives an old cadillac.

Do you think it’s just a coincidence that some of the richest people in the world have this “no spending” attitude? Look, mathematically it’s very simple, it’s a principle called compound interest. By not spending a lot of money you can allow the interests of your money grow exponentially over the years. So even if you just kept your money in the bank (as opposed to let’s say spending it on a house or another investment) then you would have a lot of money at the end.

But this is not a math class and I don’t want to bore you with the details. The point is, if you are smart with your pennies, you will have a lot of money one day. Even if you don’t earn a lot, that is a fact. This book will show you how to go about spending less, even in areas that you may have never thought of, so you can not just survive, but thrive on a low budget.Product Tag Living On A Shoestring Budget: How To Enjoy And Get The Most Out Of Your Money on a Weekly Basis: Living On A Shoestring Budget: How To Enjoy And Get The Most Out Of Your Money on a Weekly Basis,Review , เรื่อง , Living On A Shoestring Budget: How To Enjoy And Get The Most Out Of Your Money on a Weekly Basis