รีวิว Jim Cramer’s Real Money: Sane Investing in an Insane World
ใบถือหุ้น – นี่คือพระมารดาของเงินลงทุนโดยตลอดในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเพราะหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แตกต่างกันตามราคาของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการการันตีว่าคุณจะจัดหามาเงินผกผวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีหนในการจัดหามาผลตอบแทนมากถ้าหุ้นปฏิบัติคาบเกี่ยว การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ อย่างนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะยกให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโย่ง

การรวมเงินกู้ยืมของนักเรียนคือการเติมของเงินให้สินเชื่อนิสิตหลายคนและจะทำเพื่อกระเหม็ดกระเหมียดเงินในดอกและเพื่อความสะดวกของการปรับปรุงเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรแจ้งเกี่ยวกับการควบรวมธุรกิจการค้าเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ประกาศที่คุณต้องการในการตัดสินใจยี่คุณจะมีการสังคายนาเงินที่ถดถอยหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อปริมาณของที่ทำการการบันทึกคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ สับเปลี่ยน จะต้องปฏิรูปเงินหลายต่อเดือนด้วยนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ใหม่รวมจะช่วยให้แต้มของคุณเป็นจุดตอนท้ายที่ต้องพึงระวังกับการแปรผันที่อยู่อีเมลของคุณหรือขยับ หนึ่งหรือสองตัวอักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณมอบในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ เช่นนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเคร่งเพื่อปฏิบัติราชการร่วมกับเอ็งผ่านทางอีเมล์
Jim Cramer’s Real Money: Sane Investing in an Insane World Description


How do we find hot stocks without getting burned? How do we fatten our portfolios and stay financially healthy? Former hedge-fund manager and longtime Wall Street commentator Jim Cramer explains how to invest wisely in chaotic times, and he does so in plain English, in a style that is as much fun as investing is, or should be, when it’s done right. For starters, Cramer recommends devoting a portion of your assets to speculation. Everyone wants to find the big winners that can bring outsized gains, and Cramer explains how to allocate your portfolio so that you can afford to take this kind of risk wisely. He explains why “buy and hold” is a losing philosophy: For Cramer, it’s “buy and homework”. If you can’t spend an hour a week researching each of your stocks, then you should hand off your portfolio to a mutual fund, and Cramer identifies the very few mutual funds that he’d recommend. Cramer also reveals his Ten Commandments of Trading (Commandment #5: Tips are for waiters). He explains why he’s not afraid to compare investing to gambling (and tells you which book on gambling you should read to become a better investor). And he discloses his 25 Rules of Investing (Rule #4: Look for broken stocks, not broken companies). Cramer shows how to compare stock prices in a way that you can understand, how to spot market tops and bottoms, how to know when to sell, how to rotate among cyclical stocks to catch the big moves, and much more. Jim Cramer’s Real Money is filled with insider advice that really works, information that Cramer himself used to make millions during his 14-year career on Wall Street. Written in Cramer’s distinctive turbocharged style, this is every investor’s guide to what you really must know to make big money in the stock market.Tag Jim Cramer’s Real Money: Sane Investing in an Insane World: Jim Cramer’s Real Money: Sane Investing in an Insane World,เรื่อง , แนะนำ , Jim Cramer’s Real Money: Sane Investing in an Insane World